over LEGATO-automatisering

Over Legato

Legato-automatisering is specialist in thuis- en kantoorautomatisering. Voor zowel particulieren als (kleine) ondernemers verzorgen wij de integratie, implementatie of installatie van:

Visie:

Een thuis van gemak en eenvoud die ook energie bespaart.

Missie:

De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit en gemak bij wonen, leven en thuiswerken.

Doel

Het meedenken over en implementeren van betaalbare en slim samenwerkende combinaties van zaken als Internet, computers, telefonie, beeld, geluid, verlichting, beveiliging, groener, zuiniger enz.

Filosofie

Legato is een Italiaanse muziekterm die 'gebonden' betekent. De muzieknoten worden zo gespeeld dat ze in elkaar overlopen, of naadloos aaneengelast klinken. Tussen de noten valt dus in het geheel geen stilte (bron: Wikipedia). Het motto van Legato Automatisering is: alles kan onderling verbonden worden. Legato Automatisering staat dan ook voor optimale en continue verbinding tussen u en uw apparatuur.

LEGATO-Automatisering is een handelsnaam van EC-CON BV, opgericht in 2001, en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30189196.